S-a umplut Brasovul de saloane de infrumusetare

E plin Brașovul de saloane de înfrumusețare și asta e un lucru bun. Numai în zona mea, pe o rază sub un kilometru sunt cel puțin zece saloane care oferă servicii de coafor, manichiură sau cosmetică.  Concurența stimulează calitatea serviciilor și ține prețurile în limite rezonabile pentru clienți. Cine nu realizează acest aspect nu prea are ce căuta în acest domeniu. Administratorii saloanelor care-și pierd timpul și energia încercând să-și intimideze concurența prin mijloace neprincipiale (reclamații anonime fictive, lansarea unor comentarii răutăcioase) ascund propria nepricepere.

Ne-am mutat de curând în noua locație de pe Calea București nr. 82 și pot spune că această schimbare a fost un lucru excelent, chiar dacă la început am avut o strângere de inimă că vom pierde o parte din clienți. Laudele, mulțumirile chiar și eventualele sugestii din partea voastră vor ambiționa echipa salonului EMA STIL să devină din ce în ce mai bună.

În Brașov, pe postul de coafor, lucrez de peste zece ani și sunt mulțumită de evoluția mea profesională în bine, fapt datorat și concurenței din acest domeniu.

Coafor Brasov EMA STIL: LUNI-VINERI: 09.00-19.00, SÂMBĂTA: 08.00-14.00, DUMINICA: INCHIS Telefon: 0769.697.589. Programările se fac în avans cu minim două zile, telefonic. Nu lucrăm în afara programului sau în zilele de sărbători legale. Adresa coaforului este: Calea București nr. 82, intrarea pe strada Zorilor, localitatea Brașov.

Toate cele bune,

Ema.

Un gând despre ”S-a umplut Brasovul de saloane de infrumusetare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s