Atentie in saloane.


Vin sarbatorile.
Saloanele de infrumusetare sunt curtate si acum merg cu „motoarele la maxim”. Se fac oferte, reduceri, promotii, pachete, vouchere. Totul este ok. Dar, pentru ca este si un „dar”, fetelor fiti atente. Acum este momentul cand multe saloane „recupereaza” pierderile din sezoanele moarte.
Cand alegeti un serviciu de infrumusetare interesati-va mai intai de acel salon. Cautati recomandari pe net, intrebati prietenele. Programati-va din timp pentru a evita momentele neplacute legate de un eventual refuz. Ati intra in salon. Buuuun… prima impresie conteaza: Este curat? Va intampina cineva cu zambetul pe buze si va intreaba ce doriti? Sunteti informata asupra preturilor? Sunt afisate in salon datele de identificare a firmei? Inotati prin par pana la postul de lucru? Se sterilizeaza instrumentarul in fata clientilor?
Inainte de a alege procedeul dorit intrebati angajatul: ce produse foloseste, care este data de minima durabilitate; precautiunile speciale la utilizare; costul TOTAL.
Pe timpul executarii operatiunilor cereti sa desfaca produsele in fata dumneavoastra. Sunt saloane de fitze care folosesc produse ordinare in ambalajele produselor de firma!!!
Fiti sincera cu angajatul salonului: ce produse ati mai folosit, daca aveti probleme de sanatate/alergie; daca nu va place ceva – rezolvati la fata locului, e mai bine decat sa plecati nemultumita.
In speranta ca v-am fost utili, salonul din Brasov EMA STIL va doreste servicii de infrumusetare IMPECABILE.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s